SUP clinic voor groepen

Suppen is heel leuk als groepsactiviteit, want het is ontspannend, uitdagend  en met de juiste aanwijzingen door een ervaren instructeur voor iedereen snel op te pakken. Omdat je geen golven nodig hebt om lol te hebben, kan het zowel op zee als op binnenwater.

Geïnteresseerd om met collega’s, een groep vrienden of sportmaatjes een SUPclinic te doen dan kan SUP’s UP dit in overleg organiseren. Wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke belevenis van te maken.

Ook kinderfeestjes op binnenwater zijn mogelijk!

Programma

Aan het begin van de SUP-clinic wordt er aan land instructies gegeven over het materiaal, positie op het board, de peddeltechniek en veiligheidsaspecten. Vervolgens ga je met de groep het water op om te wennen aan het boardgevoel. Zodra iedereen zijn balans gevonden heeft, wordt er een tochtje gemaakt om na max. anderhalf uur weer terug te keren op de startlocatie. In totaal duurt de SUPclinic 2 uur.

Op binnenwater is het advies om comfortabele kleding aan te doen dat eventueel nat mag worden. Neem een setje droge kleding mee voor het geval dat… Op zee zul je gegarandeerd nat worden en dragen we wetsuits. Er zijn wetsuits in allerlei maten beschikbaar en in de prijs inbegrepen. Suppen doen we op blote voeten en schoeisel is (behalve in het vroege voorjaar) in principe niet nodig.